Okulumuz Öğretmenlerinden Koray ACAR , Erdem BAŞTÜRK , Sema ÇETİN , Cafer Volkan GÖÇMEN' in dahil olduğu ''Bir Yıl Değil Her Yıl AKİF'' İsimli e-TWİNNİNG Projesi

eTwinning projeleri kapsamında  Bursa, Eskişehir, Denizli, Kayseri ve İzmirden katılımcı ortaklarımızla *"Bir Yıl Değil Her Yıl Akif" * sloganıyla yola çıkıyoruz.

Amacımız web 2.0 araçlarını kullanarak öğrencilerimize Mehmet Akif Ersoy 'un hayatı ve milli mücadeleye katkılarını eğlenerek, oynayarak ve yaşayarak öğrenebilecekleri bir öğrenme ortamın sunmak. Projemizin sonunda  web 2.0 araçları üzerinden 5 ilden katılımcı okullarla bilgi yarışmaları düzenlemek. Yine 5 ilde ayrı ayrı düzenleyeceğimiz resim yarışmalarında dereceye giren resimlerde katılımcı illerde sergilemek. 10 farklı ilin sembolik mekanları önünde 10 öğrencilerimize İstiklal Marşımızın bir kıtasını okutarak klip yapmak.